TwitterFacebookLinkedIn

werkenbij pagina VECOZO over vecozoWie zijn we en wat doen we??VECOZO is hét landelijk communicatieknooppunt voor berichtenuitwisseling in de Nederlandse zorgketen. Onze missie is een belangrijke maatschappelijke rol te spelen in het beheersen van de kosten in de zorg. Dat doen we door met onze dienstverlening de administratieve lasten voor ketenpartijen te verlagen. Bijna 200 VECOZO-medewerkers stropen elke dag hun mouwen hiervoor op, met veel enthousiasme! Met meer dan 2 miljard transacties per jaar ( in piekperiodes 800 per seconde ) en ruim honderdduizend eindgebruikers mogen we onze hoog transactionele dienstverlening in de zorgketen uniek en essentieel noemen.Wie zijn we en wat doen we?

VECOZO is hét landelijk communicatieknooppunt voor berichtenuitwisseling in de Nederlandse zorgketen. Onze missie is een belangrijke maatschappelijke rol te spelen in het beheersen van de kosten in de zorg. Dat doen we door met onze dienstverlening de administratieve lasten voor ketenpartijen te verlagen. Bijna 200 VECOZO-medewerkers stropen elke dag hun mouwen hiervoor op, met veel enthousiasme! Met meer dan 2 miljard transacties per jaar ( in piekperiodes 800 per seconde ) en ruim honderdduizend eindgebruikers mogen we onze hoog transactionele dienstverlening in de zorgketen uniek en essentieel noemen.

Facts & Figures


             Facts & FiguresHoe is het om bij VEOZO te werken?


"Het voelt als een warm bad". Die opmerking horen we vaker van

nieuwe collega's. Dat komt doordat medewerkers elkaar graag helpen.

Samen komen we tot het beste resultaat. Dat is het idee. En ver-

nieuwing begint bij jezelf. Even sparren met elkaar is gemakkelijk.

Kleine kantoren met gesloten deuren kennen we niet. Ook onze

directeur zit bij de medewerkers op de afdeling. Soms zoeken we

elkaar buiten werktijd op, voor een borrel of een sportevenement.

We zijn best sportief bij VECOZO. Als jij dat niet bent, geen probleem.

Je mag ons ook altijd komen aanmoedigen.Hoe is het om bij VECOZO te werken?
"Het voelt als een warm bad". Die opmerking horen we vaker van nieuwe collega's. Dat komt doordat medewerkers elkaar graag helpen. Samen komen we tot het beste resultaat. Dat is het idee. En vernieuwing begint bij jezelf. Even sparren met elkaar is gemakkelijk. Kleine kantoren met gesloten deuren kennen we niet. Ook onze directeur zit bij de medewerkers op de afdeling. Soms zoeken we elkaar buiten werktijd op, voor een borrel of een sportevenement. We zijn best sportief bij VECOZO. Als jij dat niet bent, geen probleem. Je mag ons ook altijd komen aanmoedigen.
Onze geschiedenis

Onze geschiedenisVragen over werken bij VECOZO?


Neem contact op met ons via

hrm@vecozo.nl


> Naar VECOZO
Volg VECOZO
Vragen over werken bij VECOZO?


Volg VECOZO


Neem contact op met ons via hrm@vecozo.nl
> Naar VECOZO