TwitterFacebookLinkedIn

Onze mensenNick Scheutjens

Systeembeheerder

Daphne van Hoof

Coach Support en Administratie

David Twijsel

Functioneel Beheerder

Liselotte Kox - De Jager

Communicatieadviseur

Kira de Jong

Coach support afdeling

Wendy

#Kira#DaphneDaphne van Hoof

Coach Support en Administratie


"Bij VECOZO kan ik mijn ambities realiseren" Via een uitzendbureau ben ik bij VECOZO gestart als medewerker Support. Na een tijdje kwam de functie als coach binnen de afdeling Support & Administratie vrij. Bij mijn vorige werkgever heb ik ook een tijdje als coach gewerkt en daarom sprak deze functie mij heel erg aan.

Als coach voor de afdeling Support & Administratie houd ik me voornamelijk bezig met het verbeteren van de kwaliteit van het team en het beste uit de medewerkers te halen. Deze afdeling vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant. Het is dus belangrijk dat de medewerkers weten wat er speelt binnen de organisatie en hoe ze de klanten op goed te woord kunnen staan. Hiervoor coach ik de medewerkers. Dat doe ik 1 op 1 maar ook in teamverband. Na elk telefoongesprek wordt een kort tevredenheidsonderzoek gehouden. De waardering is gemiddeld een 9.1! Daar zijn we echt trots op.

De waardering van de klant draagt zeker ook bij aan de goede sfeer op de werkvloer. Iedereen kan het goed vinden met elkaar en dat maakt dat de medewerkers ook buiten werktijd elkaar soms opzoeken.Kira de Jong

Coach Support Afdeling


"Bij VECOZO kan ik mijn ambities realiseren" Wat ik zo bijzonder vind aan het werken bij VECOZO? Het vertrouwen dat ik krijg vanuit de organisatie om complexe werkzaamheden op te pakken en de mogelijkheden om mijn ambities te realiseren.

Ik solliciteerde in 2015 bij VECOZO op een vacature voor senior netwerkbeheerder. De functie-eisen sloten niet volledig aan op mijn profiel: qua ervaring was ik nog junior, maar ik ben wel heel gedreven. Ik wil mezelf graag tot senior ontwikkelen. Tot mijn verbazing werd ik toch uitgenodigd voor een gesprek. Mijn eerste indruk was meteen goed. Dat kwam doordat ik een oprechte interesse voelde in mij als persoon en in mijn ambities. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt.

Hoewel ik bij VECOZO startte als junior netwerkbeheerder, kreeg ik al snel de kans om de complexere zaken aan te pakken. In 2016 hebben we met het team een stretched software defined datacenter neergezet. Een enorme prestatie, uniek binnen de zorgsector in Europa. VECOZO is op dit gebied echt een voorloper. Voor dit project mocht ik op een aantal gebieden de kar trekken. Erg bijzonder om dit te mogen doen en meemaken.

Naast het werk waardeer ik ook de samenwerking met mijn leidinggevende. Afspraken die gemaakt worden, komt hij na. Hij staat dicht bij de mensen, dat vind ik fijn. En hij stimuleert mij in het realiseren van mijn ambities. Na werktijd zit ik vaak met mijn neus in de schoolboeken. Ik volg nog een post-HBO studie Bedrijfskunde en daarvoor heeft hij zich als mentor aangeboden. Daar ben ik erg blij om.
Vragen over Werken bij VECOZO?


Volg VECOZO


Neem contact op met ons via HRM@vecozo.nl
> Naar VECOZO