TwitterFacebookLinkedIn

Momenteel zijn wij op zoek naar:

(.Net) C# ontwikkelaar (32-40 uur)

Functieomschrijving

VECOZO is hét landelijk communicatieknooppunt voor berichtenuitwisseling in de Nederlandse zorgketen. Wij spelen een belangrijke maatschappelijke rol in het beheersen van de zorgkosten door met slimme IT-systemen de administratieve lasten voor ketenpartijen te verlagen. Bijna 200 VECOZO-medewerkers stropen elke dag hun mouwen hiervoor op, met veel enthousiasme!

Met meer dan 2 miljard transacties per jaar (in piekperiodes 800 per seconde) en ruim honderdduizend eindgebruikers bieden wij een unieke dienstverlening. De afdeling ICT speelt hierbij een belangrijke rol. We gebruiken geen standaard software. Die ontwikkelen en beheren we zelf met ongeveer 90 gedreven en kundige ICT-collega’s. Onze innovatieve infrastructuur is een van de eerste Europese software-defined datacenters in de private-cloud. Binnenkort stappen we over naar een volledige Cloud database (Azure). Al onze applicaties ontwikkelen we op basis van Microsoft-technologie via onze agile-ontwikkelmethode. Vanwege het 24x7 en privacygevoelige karakter moeten onze diensten vanzelfsprekend robuust en veilig zijn. We zijn trots op onze stoere en innovatieve ICT die we binnen VECOZO neerzetten. Jij kan als .Net developer daaraan bijdragen!
 

Jouw uitdaging:
Als .Net ontwikkelaar bij VECOZO maak jij deel uit van 1 van de 9 scrumteams van VECOZO. Met jouw multidisciplinair scrumteam ontwikkel jij nieuwe applicaties, diensten en oplossingen voor VECOZO. Jij vertaalt User Stories naar een potentially shippable product increment. Je programmeert al onze applicaties in ASP.NET en C#. Gezien het hoge aantal transacties en de hoge kwaliteits-/veiligheidseisen die onze omgeving vergt, werk je met zeer ervaren softwareontwikkelaars in een multidisciplinair team. Al en met al een werkomgeving die jou zeker gaat uitdagen en inspireren. 
 

Wat jij gaat doen:
•Ontwikkelen van nieuwe applicaties/diensten in .Net (C#, ASP.NET);
•Waarborgen van kwaliteit en security in ASP.Net en C#;
•Samenwerken in een multidisciplinair scrumteam;
•Participeren in de overstap naar Azure.

Eisen

•Afgeronde diploma op HBO-/WO niveau, bij voorkeur een ICT-opleiding;
•Je hebt minimaal enkele jaren ervaring met .Net (C#, ASP.NET, MVC, WCF, Azure) binnen een gedegen ontwikkelomgeving;
•Je werk blinkt uit in kwaliteit;
•Je werkt hard, maar bent bijvoorbeeld niet vies van een potje tafelvoetbal.

VECOZO biedt

•Een zeer complex .NET applicatielandschap waar je als developer je tanden in mag zetten;
•Een uitdagende rol in een omgeving met een bijzondere kwaliteit van software en tooling;
•Een uitstekend salaris van maximaal € 73.936,- bruto (bij fulltime contract);
•Vier keer per jaar een innovatieweek waar je mag verdiepen in ontwikkelingen en trends;
•De mogelijkheid om een of twee dagen per week thuis te werken;
•Een informele en platte organisatie met veel ruimte voor innovatie. Een organisatie waar je samenwerkt met gedreven én collegiale mensen, en geen ‘pakkencultuur’ zult treffen;
•Door middel van PRO-gesprekken heb je als medewerker een continue dialoog met je leidinggevende over jouw persoonlijke ontwikkeling en resultaten. Wij weten namelijk dat jouw ontwikkeling belangrijk is;
•Indien je opleidingen of trainingen wilt volgen dat bijdraagt aan je werk, kent VECOZO een vergoedingspercentage van 100% toe.

Meer informatie over de functie?

Ben je enthousiast over deze functie? Dat is mooi! Klik op de knop ‘Solliciteren’, vul je gegevens in en upload je CV en motivatiebrief.
Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eva Bastings, recruiter: 06-12352109 / eva.bastings@vecozo.nl.’Meer informatie over de sollicitatieprocedure?
Een online assessment en een referenten onderzoek maken onderdeel uit van deze procedure. Neem contact op met Eva Bastings, telefoonnummer 06-12352109 of email: eva.bastings@vecozo.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Vacature .Net ontwikkelaar