Momenteel zijn wij op zoek naar:

Juridisch adviseur (32-40 uur per week)

Functieomschrijving

Heb jij de ambitie om als juridisch adviseur jouw vak uit te oefenen in een uitdagende en dynamische omgeving? Onderscheid jij je met enthousiasme op het terrein van IT-recht,  privacywetgeving (AVG) en gezondheidsrecht? Dan komen wij graag met jou in contact.

Jouw baan

Als juridisch adviseur werk je vanuit de afdeling Bedrijfsbureau (verantwoordelijk voor compliance, security, risk, procesmanagement en juridische zaken) en leg je hiërarchisch verantwoording af aan de manager Bedrijfsbureau. Samen met 2 collega-juristen adviseer je de directie, het management en de business van VECOZO over juridisch uiteenlopende onderwerpen.

Eisen

Het betreft een uitdagende rol met een focus op advisering op een breed terrein (o.a. IT-recht,  privacywetgeving en gezondheidsrecht). Je hebt oog voor de belangen en ontwikkelingen in het zorgveld en bent klantgericht. Zowel in een team als zelfstandig kun jij prima uit de voeten. Je bent een denker en vooral ook een doener. Je bent flexibel en houd je goed staande in een hectische omgeving.

Daarnaast vragen we van jou:

  • Afgeronde opleiding HBO of WO rechten;
  • Affiniteit met een werkomgeving waar compliance hoog in het vaandel staat;
  • Dat je enthousiast wordt van IT-recht, privacywetgeving en gezondheidsrecht;
  • Gedegen en gemotiveerde teamplayer.

VECOZO biedt

  • Een uitdagende functie in een plezierige en unieke werkomgeving;
  • Een bruto jaarsalaris van maximaal €60.913,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding.

Meer informatie over de functie?

Neem (vanaf 22 oktober) contact op met Melanie van den Berg, telefoonnummer 06-10912761 of melanie.van.den.berg@vecozo.nl .
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.