(.Net) C# ontwikkelaar

Momenteel zijn wij op zoek naar:

(.Net) C# ontwikkelaar ( 32-40 uur):

VECOZO is hét landelijk communicatieknooppunt voor berichtenuitwisseling in de Nederlandse zorgketen. Onze missie is een belangrijke maatschappelijke rol te spelen in het beheersen van de kosten in de zorg. Dat doen we door met onze dienstverlening de administratieve lasten voor ketenpartijen te verlagen. Bijna 200 VECOZO-medewerkers stropen elke dag hun mouwen hiervoor op, met veel enthousiasme! 

Met meer dan 2 miljard transacties per jaar (in piekperiodes 800 per seconde!) en ruim honderdduizend eindgebruikers mogen we onze hoog transactionele dienstverlening in de zorgketen uniek en essentieel noemen. De afdeling ICT speelt dan ook een belangrijke rol binnen VECOZO. We gebruiken geen standaard software. Die ontwikkelen en beheren we zelf met ongeveer 70 gedreven en kundige ICT-collega’s. Onze innovatieve infrastructuur is een van de eerste Europese software-defined datacenters in de private-cloud. Al onze applicaties ontwikkelen we op basis van Microsoft-technologie via onze agile-ontwikkelmethode. Vanwege het 24x7 en privacygevoelige karakter moeten onze diensten vanzelfsprekend robuust en veilig zijn. We zijn trots op onze stoere en innovatieve ICT die we binnen VECOZO op eigen kracht organiseren, zowel op technisch maar zeker ook op persoonlijk vlak. 

Functieomschrijving

Als (.Net) C# Ontwikkelaar werk je in een multidisciplinair Scrumteam dat nieuwe applicaties, diensten en oplossingen voor VECOZO ontwikkelt. Jij weet de vertaalslag te maken van  User Stories naar een potentially shippable product increment. Je programmeert al onze applicaties in ASP.NET en C#.  Gezien het hoge aantal transacties en de hoge kwaliteits-/veiligheidseisen die onze omgeving vergt, werk je met zeer ervaren softwareontwikkelaars. Uiteraard werk je ook nauw samen met onze Testspecialist en Informatie Analist. Al en met al een werkomgeving die jou zeker zal uitdagen en inspireren.

Gedurende het hele proces hou je je directe collega’s en de Product Owner op de hoogte van alle ontwikkelingen. Kortom: je zegt wat je doet, en je doet wat je zegt. 


Eisen

  • Afgeronde ICT-opleiding op HBO-/WO-niveau;
  • Ervaring met SQL en stored procedures;
  • Minimaal 4 jaar ervaring met C# en ASP.NET;
  • Ervaring met objectgeoriënteerd programmeren;
  • Flexibel, oplossingsgericht, communicatief sterk en proactief;
  • Kan goed in teamverband werken en bent in staat om zelfstandig je werk te kunnen doen.

VECOZO biedt

Een bruto jaarsalaris van maximaal € 71.240,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering.   

    Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;

    Flexibele werktijden;

   Maar bovenal; een uitdagende functie in een informele en platte organisatie met veel ruimte voor innovatie. En organisatie waar je samenwerkt met gedreven én collegiale mensen, en geen ‘pakkencultuur’ zult treffen.

Meer informatie over de functie?

Neem contact op met Tom Kleuver van Isense, telefoonnummer 0182-756519 of 06-10992666 of email: t.kleuver@isense.nl

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -