TwitterFacebookLinkedIn

Algemene informatie

VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 50.000 zorgaanbieders. Wij faciliteren administratieve processen in de zorg vanaf contractering tot en met facturering. Dat doen wij met 35 diensten. Denk onder andere aan het declaratieportaal, machtigingenportaal en zorginkoopportaal. Tweehonderd medewerkers zetten zich daar elke dag voor in.

Wij zoeken:

Technisch processpecialist zorginkoop (32-40 uur per week)

Wat wordt jouw uitdaging?

Als Technisch Processpecialist maak je onderdeel uit van het Proces Implementatie Team (PIT). Je staat in nauw contact met zorgverzekeraars. Jij zorgt ervoor dat hun wensen, met betrekking tot de zorgcontracten en vragenlijsten, verwerkt en doorgevoerd worden in het landelijke contracteerproces en in de zorginkoopcontracten. 

Communicatie is erg belangrijk. Jij haalt de informatie op en vertaalt deze naar onze dienstverlening. Vervolgens is het aan jou en je team om dit zo zorgvuldig mogelijk te verwerken tot (voor de zorgaanbieders) de gevraagde contracten en vragenlijsten. Je team bestaat uit Technisch Processpecialist en procesondersteuners. De contracten en vragenlijsten maken, is inhoudelijk een complexe taak. En het varieert erg in omvang. Samenwerken is vanwege de variatie in omvang en complexiteit dan ook van belang. Voor het maken van de contracten en vragenlijsten gebruiken we Excel en Altova Stylevision.

Het team werkt samen met Product Management, Functioneel Beheer en Software Ontwikkeling. Goed samenwerken betekent bij ons ook gezellig werken; er wordt hard gewerkt én hard gelachen. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen het team betrokken is bij het proces en elkaar helpt waar nodig. Samen behalen we onze resultaten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een flexibele en stressbestendige teamgenoot die resultaat wil behalen. Je pakt hiervoor taken proactief op en werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je bent analytisch ingesteld en legt (daardoor) snel de juiste verbanden. Naar jezelf en anderen toe ben je positief kritisch. Helder communiceren, met wie dan ook, is voor jou heel gewoon.

Daarnaast vragen we:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare kennis van of ervaring met Excel en het werken met complexe formules en condities
  • Ervaring met NCalc functies is een pré
  • Kennis van of ervaring met HTML en CSS
  • Ervaring met XML/XSLT/XPath en/of Altova Stylevision is een pré

Wat bieden wij?

  • Een jaarsalaris van maximaal €62.700,- op basis van 40 uur per week.
  • Reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand.
  • Een uitdagende functie bij een uniek bedrijf; VECOZO is een IT-bedrijf met maatschappelijke doelen voor de zorg. Er wordt met plezier gewerkt. Dit komt onder andere door de informele sfeer en ‘platte’ organisatie. Onze directeur zit gewoon bij ons op de afdeling. 
  • Jouw ontwikkeling is belangrijk, voor jou en voor ons! Met je leidinggevende praat je regelmatig over jouw groei en resultaten. Opleidingen en trainingen die je helpen in je werk vergoeden we volledig.
  • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Meer informatie?

Ben je enthousiast over deze functie? Dat is mooi! Klik op de knop ‘Solliciteren’, vul je gegevens in en upload je CV en motivatiebrief.

Wil je meer informatie over de functie van technisch processpecialist? Neem dan contact op met Aniek van den Hoven, teammanager Functioneel Beheer: aniek.van.den.hoven@vecozo.nl. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eva Bastings, recruiter: 06-12352109 / eva.bastings@vecozo.nl.

Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de procedure. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.