TwitterFacebookLinkedIn

Algemene informatie

VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 50.000 zorgaanbieders. Wij faciliteren administratieve processen in de zorg vanaf contractering tot en met facturering. Dat doen wij met 35 diensten, zoals het declaratieportaal, machtigingenportaal en zorginkoopportaal. Deze diensten moeten wel sterk en veilig zijn. Jaarlijks verwerken wij namelijk zo’n 3 miljard (!) berichten. Tweehonderd medewerkers zetten zich daar elke dag voor in.

Wij zoeken:

Teammanager software development (32 - 40 uur per week)

Wat wordt jouw uitdaging?

Als teammanager software development geef je samen met je collega-teammanager leiding aan ongeveer 70 medewerkers, verdeeld over negen scrumteams. Een scrumteam bestaat uit een producteigenaar, een informatieanalist, een tester en drie tot vijf softwareontwikkelaars.

IT is de corebusiness van VECOZO. We zoeken daarom een teammanager die groei en innovatie binnen het team stimuleert. Jij zorgt ervoor dat de processen goed ingericht zijn en soepel verlopen. Je faciliteert jouw team zó dat het elke dag optimaal kan presteren. Daarmee zorg je er indirect voor dat de kwaliteit van onze diensten hoog blijft. Als teammanager houd jij je uiteraard ook bezig met alle HR-zaken die jouw team raken, bijvoorbeeld vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een flexibele en stressbestendige teammanager die resultaat wil behalen. Je pakt hiervoor taken gestructureerd en nauwkeurig aan en combineert dit met de nodige humor op z’n tijd. Naar jezelf en anderen toe ben je positief kritisch. Je hebt oog voor de individuele behoeften en drijfveren van medewerkers én voor de behoeften van het team.

Daarnaast vragen we:

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding richting ICT of bedrijfskunde
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een leidinggevende functie
  • Een achtergrond in softwareontwikkeling
  • Affiniteit met ICT

Wat bieden wij?

  • Een jaarsalaris van maximaal € 85.556 op basis van 40 uur.
  • Reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand.
  • Een uitdagende functie bij een uniek bedrijf; VECOZO is een IT-bedrijf met maatschappelijke doelen voor de zorg. Er wordtmet plezier gewerkt. Dit komt onder andere door de informele sfeer en ‘platte’ organisatie. Onze directeur zit gewoon bij ons op de afdeling. Ieder kwartaal houden we een innovatieweek. Tijdens deze week testen we nieuwe technologieën of verzinnen we oplossingen. Jaarlijks vindt er een rugby-clinic plaats en lopen teams de Tilburg Ten Miles. We zijn dus een sportief en gezond bedrijf met gave ICT.
  • Jouw ontwikkeling is belangrijk, voor jou en voor ons! Met je leidinggevende praat je regelmatig over jouw groei en resultaten. Opleidingen en trainingen die je helpen in je werk vergoeden we volledig.
  • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Meer informatie?

Ben je enthousiast over deze functie? Dat is mooi! Klik op de knop ‘Solliciteren’, vul je gegevens in en upload je CV en motivatiebrief.
Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eva Bastings, recruiter: 06-12352109 / eva.bastings@vecozo.nl.

Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.