TwitterFacebookLinkedIn

Algemene informatie

VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 50.000 zorgaanbieders. Dat doen wij met 35 diensten, van contractering tot en met facturering. Denk onder andere aan het declaratieportaal, machtigingenportaal en zorginkoopportaal. Tweehonderd enthousiaste en deskundige medewerkers zetten zich daar elke dag voor in.

Wij zoeken:

Systeembeheerder (36 - 40 uur)

Wat wordt jouw uitdaging?

Voor de afdeling ICT-Beheer zijn we op zoek naar een ervaren systeembeheerder. De afdeling ICT-beheer vervult binnen VECOZO een belangrijke rol en is continu in ontwikkeling. We bieden diensten aan op onder andere Hyper-V, Windows Server, Microsoft SQL Server en Microsoft IIS en zijn gestart met een cloud migratie naar Azure. Voor de werkplekken gebruiken we o.a. Windows10 en Office365. Als systeembeheerder zorg je voor het operationeel en beveiligd houden van de diensten van VECOZO en ondersteun je bij het ontwikkelen van nieuwe diensten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van computerinfrastructuur voor onze applicaties en die van derden. Je houdt je bezig met een breed scala aan producten en technologieën in onze private cloud, Azure en Office365. Vanuit je kennis, kunde en ervaring ben je een vraagbaak voor je collega-beheerders.

Wie zoeken wij?

Je bent analytisch en werkt accuraat en gestructureerd. Het geeft je energie om samen met je collega’s toe te werken naar vooraf bepaalde resultaten. Je brengt jouw kennis graag over op je collega’s, maar het is voor jou vanzelfsprekend om ook zelf te blijven leren en ontwikkelen.  Daarnaast vragen we:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
  • Kennis van Microsoft Server, Microsoft SCCM en SCOM, Microsoft SQL, Microsoft IIS en Powershell en ervaring met Azure (infrastructure as code)
  • Ervaring met het werken in een software ontwikkelomgeving op basis van Microsoft Azure  technologie is een pré

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende functie bij een uniek bedrijf. We werken met veel plezier samen. Dit komt onder andere door de informele sfeer en ‘platte’ organisatie. En er is veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast bieden we:

  • Een bruto jaarsalaris van maximaal €73.378 (inclusief vakantiegeld en 13e maand) op basis van 40 uur per week. Daarnaast vergoeden we opleidingen en trainingen die je helpen in je werk volledig.
  • Een uitdagende functie in een plezierige en unieke ICT-werkomgeving.
  • Een organisatie met maatschappelijke doelen voor de zorg op lange termijn.
  • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met teammanager André Beerendonk via andre.beerendonk@vecozo.nl. 
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiter Eva Bastings via 06-12352109 of eva.bastings@vecozo.nl.

Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.