TwitterFacebookLinkedIn

Algemene informatie

Met slimme ICT-systemen ondersteunt VECOZO administratieve processen voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 50.000 zorgaanbieders. Dat doen wij met 35 diensten. Zoals het Declaratieportaal, Controle op Verzekeringsgegevens en het Zorginkoopportaal. Onvoorwaardelijk geloven wij in kostenbeheersing in de zorg door administratieve lastenverlichting. Tweehonderd medewerkers zetten zich daar elke dag voor in, met hart en ziel.

Wij zoeken:

een gedreven Scrum Master met oog voor de mens

Wat wordt jouw uitdaging?

Als scrum master zorg je ervoor dat scrum projecten bij VECOZO in goede banen worden geleid.
Je ziet erop toe dat de scrum regels worden gevolgd en enthousiasmeert het team om volgens de methodiek te werken. De scrum aanpak is bekend in onze organisatie, maar werken met een toegewijde scrum master staat nog in de beginfase. Een unieke kans dus om jouw meerwaarde te laten zien en de scrum methodiek bij VECOZO verder te verbeteren!

Jij ondersteunt 3 tot 4 scrum teams. Elk team bestaat uit drie ontwikkelaars, een tester, een product owner en een informatie analist. Als scrum master is het je taak het team optimaal te laten presteren. Je leert het team de methodiek zo toe te passen dat ze steeds beter worden in het opleveren van kwalitatief hoogwaardige software. Je coacht het scrum team, maar ook de individuele professionals binnen het team. Je krijgt hierbij veel vrijheid.

Maar je helpt niet alleen je teams de waarde van scrum in te zien. Ook de rest van de organisatie neem je mee. Je leert de interne stakeholders wat scrum betekent voor de organisatie. Je legt uit wat hun rol wordt in deze nieuwe vorm van slim samenwerken om zo samen de waarde die het scrum team creëert te maximaliseren.

Wie zoeken wij?

· Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
· Je hebt minimaal twee jaar ervaring als scrum master;
· Je bent analytisch en kunt goed samenwerken;
· Je bent luistert goed, communiceert open en houdt van een transparante werkwijze;
· Je hebt kennis van en ervaring met ICT- en systeemontwikkeling in een agile omgeving;
· Je hebt een werk/plezier mentaliteit. Bij VECOZO werken we hard, maar er is ook tijd voor een potje tafelvoetbal of darten tussendoor

Wat bieden wij?

· Een uitstekend salaris van maximaal € 71.250,- bruto (bij fulltime contract);
· Een uitdagende functie in een unieke en vooruitstrevende ICT-omgeving;
· Een organisatie met maatschappelijke doelen voor de zorg op lange termijn;
· Een informele en platte organisatie. Onze directeur zit gewoon op de afdeling;
· Je ontwikkeling is belangrijk, voor jou en voor ons! Met je leidinggevende ben je steeds in gesprek over jouw ontwikkeling en resultaten. Een opleiding of training volgen die je verder brengt in je werk? VECOZO kent een 100% vergoedingspercentage;
· Veel ruimte voor innovatie. We kennen vier innovatieweken per jaar. In deze weken worden de dagelijkse werkzaamheden volledig losgelaten zodat er alle ruimte is voor verdieping en innovatie;
· Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Arno Baan, teammanager Softwareontwikkeling, via 06 13 13 80 27. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met onze recruiter Gijs Verschuren via 06 10 27 36 47 of gijs.verschuren@vecozo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!