TwitterFacebookLinkedIn

Algemene informatie

VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 50.000 zorgaanbieders. Wij faciliteren administratieve processen in de zorg vanaf contractering tot en met facturering. Dat doen wij met 35 diensten. Denk onder andere aan het Declaratieportaal, Machtigingenportaal en Zorginkoopportaal. Onvoorwaardelijk geloven wij in kostenbeheersing in de zorg door administratieve lastenverlichting. Onze tweehonderd medewerkers zetten zich daar elke dag voor in, met hart en ziel.

Wij zoeken:

Een processpecialist voor het landelijke Zorginkoopportaal (32 - 40 uur)

Wat wordt jouw uitdaging?

Als Processpecialist maak je onderdeel uit van het Proces Implementatie Team en werk je voor de dienst Zorginkoopportaal. Dit is het portaal voor het maken van contractafspraken tussen zorgaanbieder en zorgverzekeraar. Jij haalt de wensen en behoeften bij de zorgverzekeraars op en vertaalt deze naar procesinrichtingen in het Zorginkoopportaal. Daarnaast adviseer je zorgverzekeraars hoe zij het beste hun contracteerprocessen kunnen vormgeven. Hier speel je een cruciale rol in het bouwen, testen en implementeren van zorginkoopprocessen van zorgverzekeraars, en heb je een coördinerende rol binnen het team. 

Het Proces Implementatie Team bestaat uit meerdere Processpecialisten, Procesondersteuners en functioneel testers. Samen met je team en met de zorgverzekeraars zorg je ervoor dat er jaarlijks zo’n 150.000 zorgcontracten afgesloten worden in het Zorginkoopportaal. Hierin zorg jij ervoor dat planningen worden nagestreefd en deadlines gehaald. Je werkt ook nauw samen met de afdelingen Product Management, Functioneel Beheer en Softwareontwikkeling. 

We vinden het belangrijk dat iedereen binnen het team betrokken is bij het proces en elkaar helpt waar nodig. 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een flexibele en stressbestendige teamgenoot die resultaat wil behalen en die het leuk vindt om continu in contact te zijn met verschillende partijen, zowel intern als extern. Je pakt hiervoor taken proactief op en werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je hebt een goed analytisch vermogen en legt (daardoor) snel de juiste verbanden. Naar jezelf en anderen toe ben je positief kritisch. Helder communiceren, met wie dan ook, is voor jou heel gewoon. Samenwerken gaat je goed af, want samen behalen we onze resultaten. En samenwerken is bij ons ook gezellig werken; er wordt hard gewerkt én veel gelachen.

Daarnaast vragen we:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, je bent goed in logisch redeneren en verbanden leggen;
 • 3 - 5 jaar ervaring;
 • Aantoonbare kennis van of ervaring met Excel, het werken met complexe formules een pré;
 • Ervaring met XML/XSLT/XPath en/of Altova Stylevision is een pré;
 • Kennis van of ervaring met HTML en CSS;
 • Kennis of affiniteit met de functionele kant van programmeren. 

Wat bieden wij?

 • Een jaarsalaris van maximaal €63.212,- op basis van 40 uur per week.
 • In november een 13e maand
 • Een uitdagende functie bij een uniek bedrijf. Er wordt met plezier gewerkt. Dit komt onder andere door de informele sfeer en ‘platte’ organisatie. Onze directeur zit gewoon bij ons op de afdeling. 
 • Jouw ontwikkeling is belangrijk, voor jou en voor ons! Met je leidinggevende praat je regelmatig over jouw groei en resultaten. Opleidingen en trainingen die je helpen in je werk vergoeden we volledig.
 • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Meer informatie?

Ben je enthousiast over deze functie? Dat is mooi! Klik op de knop ‘Solliciteren’, vul je gegevens in en upload je CV en motivatiebrief.

Wil je meer informatie over de functie van processpecialist? Neem dan contact op met Joris Jonkergouw, teammanager Functioneel Beheer, via joris.jonkergouw@vecozo.nl. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiter Eva Bastings via 06 12 35 21 09 of via eva.bastings@vecozo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.