TwitterFacebookLinkedIn

Algemene informatie

VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 50.000 zorgaanbieders. Dat doen wij met 35 diensten, van contractering tot en met facturering. Denk onder andere aan het declaratieportaal, machtigingenportaal en zorginkoopportaal. Tweehonderd enthousiaste en deskundige medewerkers zetten zich daar elke dag voor in.

Wij zoeken:

Medewerkers Support & Administratie (32 - 40 uur)

Wat wordt jouw uitdaging?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die onze afdeling Support & Administratie komen versterken. Dagelijks nemen bijna duizend zorgaanbieders, softwareleveranciers, gemeenten en zorgverzekeraars contact op met VECOZO. Bijvoorbeeld met een vraag over het aansluiten of inloggen op diensten van VECOZO, of met een klacht over de werking van een dienst. Als medewerker Support & Administratie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je biedt telefonische ondersteuning om ze snel en goed te helpen. Want een klant moet onze diensten natuurlijk optimaal kunnen gebruiken. Je bent én voelt je hier heel verantwoordelijk voor. Zo vereenvoudig je bijvoorbeeld de dienstverlening met antwoorden op de meest gestelde vragen. Je draagt ideeën aan voor (proces)verbeteringen. En je bewaakt de voortgang van een vraag of klacht die je hebt doorgezet naar een collega.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken flexibele en stressbestendige teamgenoten die resultaten willen behalen. Je bent positief ingesteld en denkt (daardoor) altijd in mogelijkheden. De basiskennis over onze processen en diensten maak jij je snel eigen. Je werkt zorgvuldig en komt afspraken na. Helder communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, is voor jou heel gewoon. Ook vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Je doet dit allemaal om met plezier te werken en onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Daarnaast vragen we:

  • Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding (niveau 3 of 4)
  • Relevante werkervaring

Wat bieden wij?

  • Een bruto maandsalaris van € 2.427,- op basis van 40 uur per week.
  • Een 13de maand en reiskostenvergoeding.
  • Een uitdagende functie bij een uniek bedrijf; VECOZO is een IT-bedrijf met maatschappelijke doelen voor de zorg. Er is veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We werken met veel plezier samen. Dit komt onder andere door de informele sfeer en ‘platte’ organisatie. Onze directeur zit gewoon bij ons op de afdeling. Samen gaan we voor resultaat; klanten waarderen onze dienstverlening met een 9+!
  • Een functie voor in ieder geval een half jaar, waarbij de mogelijkheid bestaat op verlenging.

Meer informatie?

Ben je enthousiast over deze functie? Dat is mooi! Klik op de knop ‘Solliciteren’, vul je gegevens in en upload je CV en motivatiebrief.  

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Harm van Kuijk, teamleider Support & Administratie: 06-13137407.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.