TwitterFacebookLinkedIn

Algemene informatie

VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 50.000 zorgaanbieders. Wij faciliteren administratieve processen in de zorg, van contractering tot en met facturering. Dat doen wij met 35 diensten, zoals het declaratieportaal, machtigingenportaal en zorginkoopportaal. Tweehonderd enthousiaste en deskundige medewerkers zetten zich daar elke dag voor in.

Wij zoeken:

Medewerker ICT (36 - 40 uur)

Wat wordt jouw uitdaging?

Als medewerker ICT laat je VECOZO op volle kracht draaien. Je registreert, bewaakt en handelt de meest uiteenlopende IT-problemen af. Zo ga je aan de slag met serviceverzoeken en pak je incidenten op volgens de VECOZO procedures. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het installeren, beheren en onderhouden van hard- en software op het gebied van kantoorautomatisering. En je signaleert nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Ook stel je procedures en werkinstructies op en zorgt dat deze actueel zijn.

Wie zoeken wij?

Je hebt veel taken tegelijkertijd en je krijgt de hele dag de meest uiteenlopende IT-vragen en -verzoeken van collega’s. Hiervoor moet je flexibel en stressbestendig zijn, snel kunnen schakelen, doorvragen, prioriteiten stellen en zelfstandig kunnen werken. Maar ook in projectteams werk je goed samen en pak je taken proactief op. Daarnaast vragen we:

  • MBO+ werk- en denkniveau, opleiding op ICT-gebied
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Geldige MCSA Windows 10 certificering
  • Veel kennis van kantoorautomatisering en besturingssystemen
  • Veel kennis van telefonie, hard- en software

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie bij een uniek bedrijf; VECOZO is een IT-bedrijf met maatschappelijke doelen voor de zorg. We werken met veel plezier samen. Dit komt onder andere door de informele sfeer en ‘platte’ organisatie. Er is veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met je leidinggevende praat je regelmatig over jouw groei en resultaten. Daarnaast bieden we:

  • Een bruto jaarsalaris van maximaal €48.070 op basis van 40 uur per week.
  • Reiskosten, vakantiegeld en een vaste 13e maand.
  • Opleidingen en trainingen die je helpen in je werk vergoeden we volledig.
  • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Meer informatie?

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met teammanager André Beerendonk:  andre.beerendonk@vecozo.nl.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiter Eva Bastings via 06-12352109 / eva.bastings@vecozo.nl.

Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.