TwitterFacebookLinkedIn

Algemene informatie

VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 50.000 zorgaanbieders. Wij faciliteren administratieve processen in de zorg vanaf contractering tot en met facturering. Dat doen wij met 35 diensten. Denk onder andere aan het Declaratieportaal, Machtigingenportaal en Zorginkoopportaal. Onvoorwaardelijk geloven wij in kostenbeheersing in de zorg door administratieve lastenverlichting. Onze tweehonderd medewerkers zetten zich daar elke dag voor in, met hart en ziel.

Wij zoeken:

Een functioneel tester voor het landelijke Zorginkoopportaal (32 - 40 uur)

Wat wordt jouw uitdaging?

Als functioneel tester maak je onderdeel uit van het Proces Implementatie Team en werk je voor die dienst Zorginkoop. Het Zorginkoopportaal is het portaal voor het maken van contractafspraken tussen zorgaanbieder en zorgverzekeraar.  Als functioneel tester heb je affiniteit voor Functioneel Beheer. Jij wordt namelijk de bruggenbouwer tussen het team Functioneel Beheer en het Softwareontwikkelteam. 

Als tester zit je tussen multidisciplinaire teams waar je nauw mee samenwerkt. Je wordt breed ingezet om de modules van het Zorginkoopportaal en de Zorginkoopprocessen te testen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole. Als tester bedenk je testscenario’s voor het functioneel testen en bouw je mee aan het verbeteren en automatiseren van het testproces. Hierbij wordt de scrummethode gewerkt. Samen met je team en de zorgverzekeraars zorg je ervoor dat er jaarlijks zo’n 150.000 zorgcontracten afgesloten worden in het Zorginkoopportaal. 

Goed samenwerken betekent bij ons ook gezellig werken; er wordt hard gewerkt én hard gelachen. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen het team betrokken is bij het proces en elkaar helpt waar nodig. Samen behalen we onze resultaten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een flexibele en stressbestendige teamgenoot die resultaat wil behalen, en die het leuk vindt om continu in contact te zijn met verschillende interne partijen. Je pakt hiervoor taken proactief op en werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je hebt een goed analytisch vermogen en legt (daardoor) snel de juiste verbanden. Naar jezelf en anderen toe ben je positief kritisch en hou je het hoofd koel ook als het druk is. Helder communiceren, met wie dan ook, is voor jou heel gewoon.

Daarnaast vragen we:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, je bent goed in logisch redeneren en verbanden leggen;
 • 3 tot 5 jaar ervaring;
 • IT-achtergrond/- opleiding of verkregen door werkervaring;
 • Ervaring met functioneel testen;
 • Aantoonbare kennis van of ervaring met Excel;
 • Communicatief en analytisch sterk;
 • Goed kunnen plannen.

Wat bieden wij?

 • Een jaarsalaris van maximaal €63.212 op basis van 40 uur per week, en in november een 13e maand.
 • Een uitdagende functie bij een uniek bedrijf. Er wordt met plezier gewerkt. Dit komt onder andere door de informele sfeer en ‘platte’ organisatie. Onze directeur zit gewoon bij ons op de afdeling. 
 • Je ontwikkeling is belangrijk, voor jou en voor ons! Met je leidinggevende praat je regelmatig over jouw groei en resultaten. Opleidingen en trainingen die je helpen in je werk vergoeden we volledig.
 • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Meer informatie?

Ben je enthousiast over deze functie? Dat is mooi! Klik op de knop ‘Solliciteren’, vul je gegevens in en upload je CV en motivatiebrief.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Joris Jonkergouw, teammanager, via joris.jonkergouw@vecozo.nl. 

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter Eva Bastings via 06-12352109 of eva.bastings@vecozo.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.