TwitterFacebookLinkedIn

Algemene informatie

VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 50.000 zorgaanbieders. Dat doen wij met 35 diensten, van contractering tot en met facturering. Denk onder andere aan het declaratieportaal, machtigingenportaal en zorginkoopportaal. Tweehonderd enthousiaste en deskundige medewerkers zetten zich daar elke dag voor in.

Wij zoeken:

Functioneel Beheerder (32-40 uur)

Wat wordt jouw uitdaging?

Samen met nog tien functioneel beheerders vorm je het team Functioneel Beheer. Dit team is betrokken bij de doorontwikkeling, implementatie en het beheer van nieuwe en bestaande VECOZO-diensten. Zoals de Controle op Verzekeringsgegevens of het Zorginkoopportaal.

Als functioneel beheerder bied je ondersteuning aan in- en externe eindgebruikers, zoals zorgaanbieders, zorgverzekeraars en softwareleveranciers. Je inventariseert de wensen, behoeften en wijzigingen over en binnen diensten waar jij verantwoordelijk voor bent. Deze specificeer en implementeer je vervolgens.

Intern werk je beheerprocessen uit en zorg je dat deze worden vastgelegd. Ook ga je aan de slag met verbetervoorstellen en voor je beheertaken uit. Zo draag je bij aan het verder professionaliseren van het functioneel beheer binnen VECOZO. Je werkt in project- en scrumteams nauw samen met andere afdelingen, zoals Product Management, Support en Administratie, Technisch Applicatiebeheer en Software Ontwikkeling.

Wie zoeken wij?

De functie van functioneel beheerder is breed en uitdagend. Je bent de schakel tussen ontwikkeling en beheer, daarnaast vertegenwoordig je de klant. Klantgericht denken en werken is voor jou heel normaal. Je stelt dan ook kritische vragen, communiceert duidelijk en transparant en doet aan verwachtingsmanagement. Dat maakt jou een betrouwbaar contactpersoon en teamlid. Je hebt veel taken tegelijkertijd, dus we verwachten dat je snel kunt schakelen en prioriteiten stelt. Daarbij komt jouw resultaatgerichtheid en overtuigingskracht goed van pas. Zit het even tegen of krijg je onverwacht ineens veel werk? Dan ga jij die uitdaging aan; je blijft rustig, denkt in mogelijkheden en gaat direct aan de slag. Daarnaast vragen we:

  • Een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau, vakgebied ICT en/of bedrijfskunde;
  • Aantoonbare ervaring in de rol van functioneel beheerder;
  • Kennis van BiSL en agile en scrum werkwijze;
  • Technische kennis en begrip om als inhoudelijk gesprekspartner voor IT-medewerkers en klanten op te treden;
  • Kennis van administratieve processen in de zorg is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een jaarsalaris van maximaal € 62.700,- op basis van 40 uur per week.
  • Reiskosten, vakantiegeld en een vaste 13e maand.
  • Een uitdagende functie bij een uniek bedrijf; VECOZO is een IT-bedrijf met maatschappelijke doelen voor de zorg. We werken met veel plezier samen. Dit komt onder andere door de informele sfeer en ‘platte’ organisatie. Onze directeur zit gewoon bij ons op de afdeling.
  • Er is veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met je leidinggevende praat je regelmatig over jouw groei en resultaten. Opleidingen en trainingen die je helpen in je werk vergoeden we volledig.
  • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Meer informatie?

Ben je enthousiast over deze functie? Dat is mooi! Klik op de knop ‘Solliciteren’, vul je gegevens in en upload je CV en motivatiebrief.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Aniek van den Hoven, teammanager Functioneel Beheer: aniek.van.den.hoven@vecozo.nl.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Eva Bastings, recruiter: 06-12352109 / eva.bastings@vecozo.nl.

Een assessment en referentiecheck maken deel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.